Cotlet de iepure Sous Vide, cu cartofi copti, gratinati cu cascaval Delaco si sos de reductie de cidru si vanilie

de AlexTeacher in Reteta de vedeta, 8 Ian 2016 | 5864 vizualizari

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

08.01.2016, 18:57

bun bun

mirela0911 1

08.01.2016, 19:15

Cam bun!

Bya Ralu 1

08.01.2016, 19:19

super

Bunica 1

08.01.2016, 19:43

Bună este carnea de iepure!

simona72 1

08.01.2016, 19:45

Azi te-am pomenit/cautat cu o reteta de iepure Uite ca m-ai auzit! Mai ai si altele??

CameliaR 1

08.01.2016, 20:20

diaconta 1

08.01.2016, 20:56

Ui ha,buna mancare ai facut

mihaelar63 1

08.01.2016, 21:39

Trebuie testat

Xandrinne 1

09.01.2016, 07:49

Un deliciu!!

Panacris 1

09.01.2016, 11:29

dantes 1

09.01.2016, 13:59

Super!

-Licurici- 1

10.01.2016, 12:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

Turta dulce - Descopera reteta perfecta pentru sarbatori!

pe 19.11 la 20:30

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu telemea Delaco ,kaizer si oua la cuptor