Cotlet de berbecut cu rozmarin

de mihaelar63 in Oaie, 4 Mar 2017 | 3992 vizualizari

COMENTARII (24)

RuxyRux 1

04.03.2017, 00:38

Cat de bine arata!

mihaelar63 1

04.03.2017, 01:01

Multumesc Rux Si eu ma mir ce fain a iesit

Bucataras Diana 1

04.03.2017, 07:51

yammy

MotanLaOale 1

04.03.2017, 09:27

bun bun

mena29 1

04.03.2017, 09:41

Arata foarte bine!!!!!

dantes 1

04.03.2017, 09:50

Super!

Rahela Velicu 1

04.03.2017, 10:00

kytz 1

04.03.2017, 10:55

Waw! Ce bunătate.... !

simona72 1

04.03.2017, 12:06

Imi place tare mult atat carnea cat si preparatul tau!

Ksenya 1

04.03.2017, 16:57

arata tare bine cotletul tau de berbecut,interesant si ca ai folosit valeriana.

loredanaaa 1

04.03.2017, 18:06

Rocsi 1

04.03.2017, 19:59

Constelatialeu 1

04.03.2017, 21:11

Lsa ca mananac berbecul si las rozmarinul....

mihaelar63 1

06.03.2017, 22:57

Cleme nu-i bai ca il scoatem

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:48

Rocsi

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:49

Diana

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:49

Motan are priorita , stiu ca-i place

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:50

Mena , ma pun bine cu sefu')

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:51

Kytz , nu are branza si-ti place ?

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:52

Ksenya folosesc valeriana pe post de frunze verzi in salata . Am citit ca scade pofta de tigara . Eu tot sper ca sotul se lasa de ele )

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:53

Simo , cred ca ar fi aratat si mai bine daca-l tineam mai putin la copt . Mai roze era si mai aspectuos

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:54

Dantes stiu deja ca iti este pe plac

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:54

Mimi

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:54

Multumesc ,Loredana

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Berbecut la protap