Cotlet cu ierburi aromate

de vero_closca in Porc, 29 Sep 2010 | 4002 vizualizari

COMENTARII (14)

Corinuta 1

29.09.2010, 09:54

foarte bun, vreau si eu!

yafa 1

29.09.2010, 10:01

Hehe, Vero, ma primesti la masa?

vero_closca 1

29.09.2010, 10:11

multumesc! desigur ca va primesc!

maria_claudia 1

29.09.2010, 10:15

si eu vreau

La Ancuta 1

29.09.2010, 10:16

vero_closca 1

29.09.2010, 10:16

serveste ,maria!inca e cald!

Bucataras Medi 1

29.09.2010, 10:47

mai este caldca vin si eu la o portie....................

gaby_duceag 1

29.09.2010, 10:48

ei nah)are si mofturi)). vero, da-mi mie rece ca io nu-s ca astia de la Otopeni

vero_closca 1

29.09.2010, 10:53

sunteti niste scumpe! va astept cu drag!

madi_marin 1

29.09.2010, 11:00

mmm....e bine arata......si ce miros imbietor imi gadila narile.....

vanilla 1

29.09.2010, 11:07

ce mi-ar placea si mie o portie!!!

vero_closca 1

29.09.2010, 11:22

se gaseste si pt voi!

elena1988 1

08.02.2011, 13:16

Rahela Velicu 1

21.06.2021, 23:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de Craciun