Cosulete umplute cu branza, masline si ciuperci

de adnas54 in Aperitive / Garnituri, 9 Mar 2010 | 17851 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. foietaj
  • 250 gr. branza dulce
  • 150 gr. branza sarata
  • 100 gr.masline feliate
  • 100 gr. cascaval ras
  • 1 ou
  • 3-4 linguri de smantana
  • sare, piper
  • boia dulce
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete umplute cu branza, masline si ciuperci:

Toate ingredientele se amesteca. Lingurile de smantana, galbenusul, albusul batut ferm. se incorporeaza si vor lega compozitia.
Se sareaza si condimenteaza dupa gust. Se aduga la urma si verdeata tocata marunt. Pentru culoare adaugati boia dulce sau iute, daca preferati.

Pe o planseta se intinde foietajul si cu o forma rotunda, de diametrul formelor pe care le aveti, se decupeaza cercuri. Acestea se aseaza prin presare in formele mici de tarte. Apoi se repartizeaza compozitia de branza in aceste forme de tarte si se dau la cuptorul foarte incins cca. 30 de minute. Cand se scot din cuptor se lasa cateva minute si apoi se scot din forme. Se pot servi si calde si reci.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete umplute cu branza, masline si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]