din categoria deserturilor usoare
intindem foaia de foietaj si cu ajutorul unui pahar, taiem forme rotunde. Jumatate le lasam asa, iar la cealalta jumatate, facem cate o gaura in mijloc cu ajutorul unui alt pahar mai mic. separam galbenusul de albus, galbenusul se amesteca cu o lingura de lapte. Albusul se bate bine.Se ung marginile formelor fara gaura in mijloc, se suprapune apoi o forma cu gaura ,se unge cu galbesus se presoara susan si se coc 15 min. Din cand in cand se inteapa mijlocul fiecarui cosulet sa nu creasca prea tare mijlocul.
Crema :se pune laptele cu zaharul la fiert, se dizolva amidonul cu putin lapte
cand laptele e fierbinte se amesteca cu amidonul se pune iarasi la fiert pana se ingroase. se ia de pe foc se pune esenta si se lasa sa se raceasca.
dupa ce s-a racit se umplu cu crema cosuletele si se decoreaza cu fructe.