untul se topeste la microunde cu cateva ore inainte, apoi se lasa la racit
in momentul in care este suficient de rece, se toarna peste albusurile batute spuma cu zahar;
la final se incorporeaza si faina cernuta in prealabil.
compozitia se da la rece pentru 3 ore.
intre timp se tapeteaza o tava cu hartie de copt si la randul sau se da la rece ptr cca o jumatate de ora; cand tava e suficient de rece , trasam pe ea cercuri ( ne folosim de gura unui pahar) si in interiorul acestor cercuri intindem aluatul in strat foarte subtire. Ideal ar fi ca prin aluat sa se vada tava
se da totul la cuptor ptr cca 10 min ( depinde si de cuptor) , pana camd observam ca aceste cerculete devin aurii
cat sunt calde, cerculetele se desprind usor cu o spatula din tava, apoi se aseaza intr-o forma de briose ( ca sa isi ia forma de cosulet; daca nu avem forma de briosa la putem pune in cesti de cafea); se lasa in forma ptr cca 5 min. , pana se racesc.
la final se umplu cu budinca de vanilie si se decoreaza cu fructe de sezon si fulgi de ciocolata.