Costite de porc la cuptor

de meosiris in Porc, 17 Feb 2012 | 12168 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 costite de porc
  • 1 portocala
  • 1 chilli
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingurita boia dulce de ardei
  • 3 linguri miere de albine
  • ulei.
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite de porc la cuptor:

Spalam bine costitele si le lasam pe o farfurie. Intre timp, curatam si spalam cateii de usturoi, ii pisam bine apoi ii amestecam cu ardeiul iute curatat de seminte si taiat foarte marunt, boia de ardei dulce si coaja de portocala rasa. Cu acest amestec ungem bine costitele si le lasam 2 ore la rece in frigider.

Dupa ce a trecut acest interval de timp, le scoatem si le punem in tava unsa cu putin ulei. Le acoperim cu folie de aluminiu sau cu un capac si le lasam 1 ora la 170C. Scoatem tava si turnam deasupra costitelor sucul de portocala amestecat cu mierea de albine. Introducem iarasi tava in cuptor, de data asta neacoperita si lasam sa se rumeneasca bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (13)

Angelina_Elena 1

17.02.2012, 23:12

ce bine arata

iry-gabriela 1

17.02.2012, 23:26

wauuuuu....bun

meosiris 1

19.02.2012, 11:24

Sunt delicioase! La noi au trecut pe lista de favorite.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Costite de porc la tigaie