Costite de porc la cuptor

de meosiris in Porc, 17 Feb 2012 | 11803 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 costite de porc
  • 1 portocala
  • 1 chilli
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingurita boia dulce de ardei
  • 3 linguri miere de albine
  • ulei.
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite de porc la cuptor:

Spalam bine costitele si le lasam pe o farfurie. Intre timp, curatam si spalam cateii de usturoi, ii pisam bine apoi ii amestecam cu ardeiul iute curatat de seminte si taiat foarte marunt, boia de ardei dulce si coaja de portocala rasa. Cu acest amestec ungem bine costitele si le lasam 2 ore la rece in frigider.

Dupa ce a trecut acest interval de timp, le scoatem si le punem in tava unsa cu putin ulei. Le acoperim cu folie de aluminiu sau cu un capac si le lasam 1 ora la 170C. Scoatem tava si turnam deasupra costitelor sucul de portocala amestecat cu mierea de albine. Introducem iarasi tava in cuptor, de data asta neacoperita si lasam sa se rumeneasca bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Angelina_Elena 1

17.02.2012, 23:12

ce bine arata

iry-gabriela 1

17.02.2012, 23:26

wauuuuu....bun

meosiris 1

19.02.2012, 11:24

Sunt delicioase! La noi au trecut pe lista de favorite.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Costite cu hasme si cartofi (la cuptor)