Coronita cu carne

de ianculubita in Porc, 20 Feb 2012 | 3132 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc(acela micut si lung,stiti voi care)
  • 1 ceasca ulei
  • sare,piper,cimbru,boia
  • 4 ciupercute
  • 4 catei de usturoi
  • 4 rosii cherry sau 2taiate
  • 4 linguri vin alb
  • malai
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita cu carne:

Muschiuletul taiat julienne, se pune intr-un castron, condimentat din belsug, adaugat uleiul, amestecat, se acopera cu o folie alimentara si se da la frigider pana a doua zi; intr-o tigaie se rastoarna carnea cu tot cu ulei, se lasa la calit cu capac 15-20 min, se adauga ciupercile taiate jumatati sau sferturi, usturoiul taiat, rosiile si se mai lasa 15-20 minute; cand este gata se adauga si vinul si se lasa cu capac10min fara foc;

In acest timp se pregateste mamaliga si suportul; intr-un castron mare, pui un castron mic cu gura in jos, ungi cu ulei marginea castronului mare si mic, pui cu lingura mamaliga in jurul castronului mic, o nivelezi, pui o farfurie mare deasupra, rastorni, scoti castronul mic, iar in interior pui carnea; se serveste cu muraturi;

Cred ca v-am ametit cu castroanele dar va garantez ca se merita; in mijloc se poate pune si ficatei sau carne de pui; secretul este condimentatul din belsug si tinutul la frigider o zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (17)

mirela0911 1

20.02.2012, 21:00

Ce minunatie

ianculubita 1

20.02.2012, 21:16

Va garantez si gustul,chiar daca la prima vedere pare o banala friptura;totul e sa nu va grabiti si s-o lasati 24de ore la frigider

irena 1

22.02.2012, 18:09

Foarte bun si frumos prezentat!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu carne de porc