Cornuri sarate

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 4 Oct 2015 | 3678 vizualizari

COMENTARII (16)

Rocsi 1

04.10.2015, 20:54

daniastefania 1

04.10.2015, 21:00

Multumesc draga mea! Cum te simti?

Rocsi 1

04.10.2015, 21:09

Multumesc de intrebare Stefania. Binisor, cat de cat... Fac cateva miscari si astept sa vad cat reusesc sa imi recupar mana. Mai am rabdare

Bunica 1

04.10.2015, 21:15

Bune bune!

daniastefania 1

04.10.2015, 21:18

Te admir pentru cat de puternica esti! Multa sanatate iti doresc si sa stii ca acolo sus cineva te iubeste foarte mult. Asa se spune ca DD ii incearca pe cei pe care ii iubeste mai mult! O imbratisare calda si toata admiratia pentru tine! Sa te faci bine si sa ne incanti mai departe cu retetele tale!

mirela0911 1

04.10.2015, 21:21

Tare bune!

Valclaudia 1

04.10.2015, 21:23

bune bune!

Rocsi 1

04.10.2015, 21:26

Saru-mana din suflet. Mereu trebuie sa mergem mai departe, nu ne putem lasa batuti, decat daca incercam orice si vedem ca nu se poate, atunci da, zicem, asta e, nu mai am ce face. Sanatate sa fie la toata lumea, ca in rest ne descurcam cumva

daniastefania 1

04.10.2015, 21:31

Asa e, ai dreptate! Un pupic mare de la noi!

CameliaR 1

04.10.2015, 21:33

- Andreea - 1

04.10.2015, 21:34

daniastefania 1

04.10.2015, 21:49

Multumesc Camelya si Andreea!

-Licurici- 1

05.10.2015, 08:58

Gherca Daniela 1

05.10.2015, 10:19

MotanLaOale 1

06.10.2015, 13:12

Bya Ralu 1

06.10.2015, 14:03

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitive pizza