Cornulete cu nutella si marmelada

de adry88 in Dulciuri, 12 Noi 2013 | 3278 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj(900 g)
  • crema de nutella
  • marmelada
  • zahar pudra
  • 1 ou
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu nutella si marmelada:

Lasam sa se dezghete aluatul la temperatura camerei.

Intindem aluatul putin cu sucitorul, taiem tringhiuri si adaugam cate o lingurita de nutella pe partea cea mai lata si rulam cat mai strans.

Repetam pana terminam(eu am facut si cu marmelada)

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Batem oul cu putin zahar pudra si ungem cornuletele.

Dam la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu nutella si marmelada" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cornulete bicolore