Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Este o reteta veche la mine in caiet cu nr, 60 ,dar vazind parca ieri ca a facut si madi, cu nuca, avand si eu reteta si avind nuca de cocos mai multa, am zis ca nu se va supara nimeni daca fac vreo 2-3 portii si am facut.Bucurie mare .. Am pregatit aluatul de aseara si azi la-m copt ,super ,super bune ..
Se pune faina amestecata cu praful de copt intr-un castron ,se adauga untura si margarina si se freaca bine cu faina.
Se adauga zaharul ,oul intreg ,nuca de cocos,zaharul vaniliat ,esenta si lingura de smintintina.
Se framinta un aluat mai consistent in asa fel incit sa se poata modela usor cornuletele .
Se acopera cu o folie si se lasa la rece (eu l-am facut seara si am copt a doua zi )
Apoi intr-o tava tapetata cu hirtie de copt se pun cornuletele modelate ca in imagine ,se introduce tava in cuptorul incins la 180 grade si lasam pina cornuletele devin usor aurii .
Pudram cu zahar praf cu aroma vanilie.
Sunt super bune.
Pofta sa aveti !
1
Aluatul cu cit sta mai mult la rece cu atita iese mai fraged ..
2
Eu am facut trei portii
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola