Cornulete cu gem

de claudiamarincus in Dulciuri, 24 Feb 2013 | 4591 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou,
  • 3 linguri de zahar,
  • o cana de untura,
  • 7 linguri de apa,
  • 2 linguri de otet,
  • un praf de copt,
  • faina cat cuprinde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu gem:

Se pun cam 300 de grame de faina intr-un bol peste care se adauga untura,oul apa,zaharul si la sfarsit praful de copt stins cu otet.

Se amesteca toate ingredientele bine pana se omogenizeaza si se mai adauga faina sa fie usor de modelat.

Se lasa la dospit 20 de minute apoi se intinde din aluat pe masa tapetata cu faina si se taie dupa preferinte.

Se pune gem sau dulceata si se ruleaza.Se dau la copt iar apoi se dau prin zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede cu gem de visine