Cornulete

de ana in Dulciuri, 28 Feb 2011 | 12979 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr untura
  • 200 ml lapte
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri otet
  • vanilie
  • faina cat cuprinde
  • Rhata pentru umplut
  • Zahar pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete:

Incorporam toate ingredientele de mai sus si framantam bine pana obtinem un aluat fin. Intidem si taiem aluatul ca in imagini.

Taiem rahatul cubulete si asezam pe fiecare triunghi cate un cubulet,apoi rulam.Cornuletele formate le asezam pe o tava tapetata in prealabil cu hartie de copt.

Le coacem la foc mediu.Cand sunt gata le scoatem din cuptor si la tavalim prin zaharul pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete de post