Corn ribs - Cum să gătești un porumb gustos si aromat

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 2 Aug 2024 | 1265 vizualizari

 

Andra Mihail ne arată o variantă delicioasă pentru a găti porumbul astfel încât să iasă crocant și aromat.
Pentru Corn ribs - Cum să gătești un porumb gustos și aromat, ai nevoie de ingredientele următoare: porumb în lapte, ulei, condimente.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Corn ribs - Cum să gătești un porumb gustos si aromat
  • 3 bucăți de porumb în lapte
  • 60 ml ulei de măsline (sau unt)
  • 1 lgta miere de albine
  • chilli (boia de ardei iute)
  • pătrunjel uscat
  • sare și piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Corn ribs - Cum să gătești un porumb gustos si aromat:

Cum se prepara Corn ribs - Cum să gătești un porumb gustos si aromat

Taie porumbul în sferturi și așază-l într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Într-un bol, combină uleiul de măsline cu sare, piper, miere, chilli și pătrunjel uscat. Amestecă bine toate ingredientele și unge bine fiecare bucată de porumb.

Pune tava la cuptor, la 200 grade C, pentru 15 minute sau până când porumbul capătă o crustă rumenă.

Servește porumbul copt ca gustare sau alături de o friptură. Este delicios și aromat.

Încearcă și rețeta de Porumb în crusta de șunculiță sau rețeta de Porumb fiert.

Îți recomandăm și rețeta de Porumb copt la grătar.

Poftă bună!

 


TIPS-URI

1

poți folosi unt topit în loc de ulei

Daca ti-a placut reteta noastra "Corn ribs - Cum să gătești un porumb gustos si aromat" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porumb copt