Cordon Bleu

de Irina in Pui, 31 Mai 2015 | 24019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g piept de pui feliat
  • 3 felii de sunca
  • 200 g cascaval Sofia
  • 2 oua
  • faina alba
  • pesmet
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

Am batut fasiile din piept de pui, dupa care le-am condimentat cu sare si piper.

Am asezat cate trei fasii de piept de pui usor suprapuse, pentru a forma o "foaie" mai mare. Am asezat deasupra o felie de sunca, iar peste sunca felii de cascaval, dupa care am format rulouri. Am obtinut astfel trei rulouri.

Am trecut rulourile prin faina alba, apoi prin ou batut, iar la final prin pesmet.

Am asezat rulourile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu ulei de masline, dupa care le-am pus la cuptor pentru 20 minute. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat fraged de tartă - Rețeta de bază

ieri la 09:42

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

pe 03.02 la 13:59

Pastrav la cuptor cu vegetale - Reteta simpla si savuroasa

pe 03.02 la 13:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui cu carnat si cascaval