Copanele de pui in crusta de pesmet cu parmezan si susan

de Adi in Pui, 27 Mai 2018 | 5446 vizualizari

 

Simplu de preparat si foarte bune aceste copanele de pui in crusta de pesmet cu parmezan si susan!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg copanele de pui
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 3 oua
  • 150 g faina
  • 100 g parmezan ras
  • 100 g pesmet
  • 50 g susan
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele de pui in crusta de pesmet cu parmezan si susan:

Se inlatura pielea de pe copanelele de pui, apoi se cresteaza carnea din loc in loc.

Se presara cu sare, piper si boia de ardei dulce si se lasa 6-8 minute la odihnit, acoperite cu o folie alimentara.

Intre timp, pregatim restul ingredientelor.

Punem faina pe un platou.

Amestecam parmezanul ras cu pesmetul si susanul intr-un bol.

Amestecam ouale cu un praf de sare si unul de piper.

Punem uleiul la incins, intr-un wok sau o tigaie cu pereti mai inalti.

Trecem copanelele de pui mai intai prin faina, apoi prin ouale amestecate si la final prin amestecul de parmezan cu susan si pesmet.

Le prajim in uleiul incins, la foc mediu, intorcandu-le pe toate partile pentru a se rumeni uniform.

Le-am servit cu un sos de usturoi cu iaurt preparat ca in aceasta reteta: ”Sos de usturoi cu crema de branza” si au fost foarte gustoase.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui in crusta de pesmet cu parmezan si susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Rulou piept de pui cu susan