Simplu de preparat si foarte bune aceste copanele de pui in crusta de pesmet cu parmezan si susan!
Se inlatura pielea de pe copanelele de pui, apoi se cresteaza carnea din loc in loc.
Se presara cu sare, piper si boia de ardei dulce si se lasa 6-8 minute la odihnit, acoperite cu o folie alimentara.
Intre timp, pregatim restul ingredientelor.
Punem faina pe un platou.
Amestecam parmezanul ras cu pesmetul si susanul intr-un bol.
Amestecam ouale cu un praf de sare si unul de piper.
Punem uleiul la incins, intr-un wok sau o tigaie cu pereti mai inalti.
Trecem copanelele de pui mai intai prin faina, apoi prin ouale amestecate si la final prin amestecul de parmezan cu susan si pesmet.
Le prajim in uleiul incins, la foc mediu, intorcandu-le pe toate partile pentru a se rumeni uniform.
Le-am servit cu un sos de usturoi cu iaurt preparat ca in aceasta reteta: ”Sos de usturoi cu crema de branza” si au fost foarte gustoase.