Conserva de fasole verde in bulion

de lia maria in Conserve, 17 Aug 2010 | 15920 vizualizari

 

Dupa reteta Brandusei, careia ii multumesc.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg fasole verde
  • 1l suc de rosii (bullion)
  • 5 borcane de 800ml, spalate si sterilizate
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conserva de fasole verde in bulion:

Punem o oala cu 4l apa la fiert. Curatam fasolea de codita si o rupem in bucati potrivite de mari. Cand fierbe apa, punem fasolea si o lasam cam10’ sa se inmoaie si sa devina flexibila. Scoatem fasolea intr-o strecuratoare si o lasam putin la scurs, cam 15’, dupa care punem fasolea in borcane. Adaugam sucul de rosii si capacim borcanele. Intr-o cratita mai mare, punem cateva ziare, peste care asezam borcanele, adaugam apa pana la nivelul capacelor si le punem in cuptorul incalzit,la sterilizat, pentru 30’ din momentul fierberii. Le lasam la racit in cratita, apoi scoatem borcanele, le stergem le etichetam si le punem in camara.

Delicioasa pentru perioada de iarna.

TIPS-URI

1

fasole verde

2

bulion

Daca ti-a placut reteta noastra "Conserva de fasole verde in bulion" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Corinuta 1

18.08.2010, 13:03

Toata lumea vrea un borcanel.....si la Lia ce-i mai ramane?

lia maria 1

18.08.2010, 14:38

Pai daca nu-mi mai ramanema apuc de alta tura

Julie 1

18.08.2010, 21:13

Din tura a doua vreau si eu un borcan!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de cruditati