Compot de piersici

de Ina in Sirop / Compot, 24 Sep 2014 | 6316 vizualizari

COMENTARII (19)

Merisor 1

24.09.2014, 22:11

Constelatialeu 1

24.09.2014, 22:11

...deci la iarna prima oprire la Ina in beci..

Ina 1

24.09.2014, 22:16

vii cu o prajitura sau o coasta si-ti dau un borcan )

T I M E A 1

24.09.2014, 22:17

reisnaor_2006 1

24.09.2014, 22:18

un deliciu

Miha 1

24.09.2014, 22:19

si noi astia care n-avem coaste?

Ina 1

24.09.2014, 22:20

Am avut niste piersici atat de aromate Si maaari 316 g una

Constelatialeu 1

24.09.2014, 22:21

Vin,nu-i problema...

MotanLaOale 1

24.09.2014, 22:21

deyutzky 1

24.09.2014, 22:23

imi place!

Mitinita 1

24.09.2014, 22:30

ce fain

Adele 1

24.09.2014, 22:45

Ce frumos este lagust nici nu vreau sa ma gandesc

- Andreea - 1

24.09.2014, 23:14

Valclaudia 1

25.09.2014, 06:48

ce fata harnica!

babi5 1

25.09.2014, 06:51

Foarte bun anul acesta am sarit peste fiindca datorita preturilor nu te poti apripia si in curte la fratele avem 2 piersici mari si angajati su avut grija si le-su cules pe toate sa le fie de bine

cristinutanicolita 1

25.09.2014, 06:56

Ade200 1

25.09.2014, 07:34

Unde se găsește extract de vanilie?

anca_rm 1

25.09.2014, 09:50

hmmm ce bune vor fi la iarna

Rocsi 1

25.09.2014, 21:11

Mmm, ce aromat este!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Compot piersici