Compot de caise

de Rocsi in Sirop / Compot, 16 Iul 2010 | 4249 vizualizari

COMENTARII (8)

ela 1

16.07.2010, 23:08

Teo 1

16.07.2010, 23:27

de ce nu se vede zeama galbena?au fost doar parguite caisele ?

Corinuta 1

16.07.2010, 23:48

Hmmmm, aromele copilariei!

Rocsi 1

17.07.2010, 10:59

multumesc fetelor..cum adica parguite?le-am spalat si le-am sterilizat km o ora ...abia sunt facute de asta...peste cateva zile isi schimba culoarea ...

Rocsi 1

17.07.2010, 11:00

la fel si compotul de piersici am facut anul trecut..si atunci cand abia le facusem tot asa aveau culoare si dupa cateva zile aveau o culoare minunata...

Bucataras Medi 1

17.07.2010, 16:18

la i9arna vin si eu la tine sa-mi dai un borcan........................

nadina73 1

17.07.2010, 17:04

harnicuta ca o furnicuta pt iarnasi 5 furcu

Rocsi 1

17.07.2010, 18:31

nu tre sa furi medi doar ceri si iti dau eu...ei fac si eu asa cate putin nadina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Compot de prune