Coaste de vitel cu sos

de Constelatialeu in Vita, 18 Apr 2018 | 4278 vizualizari

 

Din categoria ce a mai gatit ''Cioroiul'' ca eu sunt obosita....:D

 

INGREDIENTE

  • cca 900 g coaste vitel
  • un manunchi de usturoi verde
  • sare
  • piper
  • pasta de tomata
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de vitel cu sos:

Am scos de seara sa se dezghete coastele. A doua zi le-am taiat si le-am presarat cu sare si piper si uns cu ulei de masline si le-am pus in tigaie cate 3 min pe fiecare parte.

Separat taiem usturoiul mai marunt.

Asezam coastele in vasul crock-pot-ului, adaugam usturoiul si 1/2 cana cu apa, mai presaram putina sare si piper. Bagam in priza crock-pot-ul si fixam la setarea low, dupa 3 ore adaugam si pasta de tomate si mai lasam cca 1/2 ora.

Am servit cu spaghete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de vitel cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Friptura de vita marinata, cu sos de ceapa si ardei kapia