Clesti crab pane, cu legume

de lia maria in Peste, 7 Iun 2010 | 12248 vizualizari

COMENTARII (11)

mena29 1

07.06.2010, 15:06

Da sunt foarte buni am mancat si eu si cu legume merg excelent

Sylvia 1

07.06.2010, 15:15

Eu stau si ma intreb unde ia-ai gasit, nota amxima pentru ca as manca oricand asa bunate

lia maria 1

07.06.2010, 15:32

in hipermarket-uri gasesti cu siguranta draga Silvia

vero_closca 1

07.06.2010, 15:41

Bucataria_lui_Tavi 1

07.06.2010, 15:51

bun bunutz,

nadina73 1

07.06.2010, 17:49

si eu vreau5 furcu

epurasha2bb 1

07.06.2010, 19:09

s mie imi plac mult!

madi_marin 1

08.06.2010, 10:30

nu am mancat niciodata clesti de crab, desi am vazut prin supermarketuri, dar cred ca o sa incerc si eu ca sunt curioasa ce gust au.....

Sylvia 1

08.06.2010, 10:41

Chiar o sa caut, pe aici am vazut numai ceva conserva de crabi.

lia maria 1

08.06.2010, 14:44

Madi, sunt tare buni, defapt sunt numai carnita, fara gust puternic de peste si in afara de clesti (2 betisoare scurte), totul se papa

antoniaurdea 1

22.02.2011, 14:56

Ajutor! caut crabi congelati si nu gasesc nicaieri , in ce magazine din tara i-ati vazut.

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de macrou cu sos de smantana, capere si ciuperci in foetaj