Clătite umplute cu piept de pui (2)

de ionix in Pui, 23 Mar 2010 | 12677 vizualizari

 

Pentru c-au fost apreciate am zis sa le mai fac iar ... daaaar cu un amestec diferit…
Reteta o am de la d-na administrator, tot de la ea :P

 

INGREDIENTE

  • 15 clatite normale
  •  Pentru umplutura:  
  • ½ kg ciuperci
  • 300 g smantana
  • 4 catei usturoi
  • Un piept mare de pui
  • Doua oua
  • Sare, piper
  • O legatura de marar
  • O legatura de patrunjel
  • ½ lingurita Busuioc tocat
  • 50 g unt

 

Portii: 15
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clătite umplute cu piept de pui (2):

 

Ciupercile se curata, se taie si se oparasc in apa clocotita timp de 4-5 minute.

Pieptul de pui se fierbe bine iar apoi se taie cubulete.

Verdeturile se spala bine si se toaca marunt.

Intr-un bol amestecam ciupercile, puiul si verdeturile.

Intr-un castronel batem ouale bine si le amestecam bine cu: smantana, usturoiul pisat marunt, sarea, piperul si busuiocul.

Sosul de smantana se pune peste amestecul de pui si se incorporeaza bine.

Pe mijlocul clatite punem umplutura si intindem spre marginile laterale.

Clatitele le impaturim, ca pe sarmale, si le punem pe o tava.

Intre clatite punem cate o feliuta de unt.

Sa nu uitam sa incingem cuptorul inainte si pe tava sa punem hartie de copt.

Se lasa la foc mic timp de 15-20 de min.

Sunt bune atat calde cat si reci.

 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clătite umplute cu piept de pui (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 500 lei
2799.99 lei
2299.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (15)

ionix 1

25.03.2010, 12:18

Oana, uite ca nu m-a dus capul sa rad cascaval... cu siguranta sunt super super daca o sa rad cascaval... data viitoare asa fac, cu siguranta... sarut-mana

gaby_duceag 1

25.03.2010, 12:41

super reteta.pup ionixu

ionix 1

26.03.2010, 20:44

Gabytzuuuuu, mersic... pup si eu la tine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la punga cu sos de tarhon