1. Amesteca faina cu sarea si bicarbonatul.Fa o roata in centru si adauga ouale, apoi toarna 50 ml lapte si 1 lingura ulei.Amesteca pana ce toata faina s-a incorporat, apoi bate pana ce obti o pasta fara cocoloase si mai groasa.Apoi adauga treptat laptele, amestecand continuu.Lasa aluatul sa stea 30 minute, dar numai daca doresti, caci nu este neaparat necesar. Prajeste clatitele intr-o tigaie cu putin ulei, punand cate 1 polonic pentru fiecare clatita. 2. Pentru umplutura topeste untul intr-o tigaie si caleste ciupercile.Dupa 3 minute adauga usturoiul si caleste in continuare, amestecand, aprox.5 minute. Adauga patrunjelul si sare ,amesteca si pune deoaprte. 3. Intr-un vas amesteca urda cu feta, smantana si nucsoara. Adauga spanacul si amesteca bine(eu am mixat totul asa ca spanacul s-a maruntit singur). Adauga sare daca doresti. 4. Pentru servire, unge fiecare clatita cu cate 1 lingura plina de crema apoi adauga cateva ciuperci si impatureste clatita. Serveste totul cu ciupercile ramase.