Cum baietii mei mi-au interzis categoric sa le mai fac ceva dulce pe motiv ca ei trag la sala si eu vreau sa le stric patratele de pe abdomen (viitoarele, evident) am facut si eu niste clatite, in asa fel incat sa nu supar pe nimeni si sa le manance cu drag.
Intr-un vas amestecati faina de naut cu turmericul, sare, piper, praful de copt, semintele si apa. Omogenizati bine si lasati amestecul 10 minute sa se odihneasca.
Treceti ciupercile printr-un jet de apa, le scurgeti si le taiati feliute. Tocati ardeiul gras cubulete mici. Incintati intr-o tigaie 1 lingura ulei si adaugati ciupercile. Ladati ciupercile la calit pana nu mai lasa zeama si s-au inmuiat.
Adaugati ardeiul gras, sare si piper si mai lasati la foc 1 minut, amestecand usor.
Coaceti pe rand clatite intr-o tigaie unsa cu ulei. Serviti clatitele calde cu umplutura de legume.