Clatite cu gem si frisca

de laura2002 in Dulciuri, 1 Iun 2013 | 2733 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 litru apa minerala
  • 2 lg ulei
  • 1-2 linguri zahar tos ( daca vreti mai dulce 2 lg)
  • 1 zahar vanilat
  • putina sare
  • faina 250 gr
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu gem si frisca:

Se bat albusurile spuma cu zaharul si putina sare. Galbenusurile se amesteca cu ulei. Se adauga faina si zaharul vanilat, apa minerala si se adauga peste albusuri. Se amesteca cu o spatula.

O tigaie se unge cu ulei si se adauga cite un polonic in tigaie .Tot asa pina se termina toata compozitia.

Se ung cu gem, frisca, finetti. etc

 

TIPS-URI

1

zahar caramelizat cu nuca dat prin masina de risnit se poate amesteca cu gem,frisca,fineti. Are un gust bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu gem si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu dulceata de capsuni