Clatite cu dovlecei

de Julie in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2010 | 15796 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • o cana apa minerala ( bere, lapte)
  • un dovlecel potrivit
  • 2-3 linguri ulei
  • marar
  • patrunjel
  • sare, piper
  • o cana faina
  • cascaval ras ( cate 2 linguri pentru fiecare clatita)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu dovlecei:

Dovlecelul se curata de coaja , se rade , se presara cu sare si se scurge foarte bine de zeama.

Se bat bine ouale cu sare si un praf de piper, se adauga apa minerala, uleiul si faina. Amestecam bine sa se uniformizeze compozitia. La sfarsit adaugam  dovlecelul si verdeata tocata marunt. Lasam compozitia la frigider pentru 20-25 minute sa se odihneasca.

Prajim apoi clatitele pana se rumenesc pe ambele parti.

Le scoatem si cat sunt fierbinti, le umplem cu cascaval ras si le rulam sau le impaturim in patru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecei gratinați la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 08.08 la 10:13

Aripioare de pui cu unt și parmezan - Delicioase și aromate

pe 08.08 la 08:47

Biscuiți chifle cu cașcaval - Super rapizi și gustoși

pe 08.08 la 08:34

Sandwich cu carne de porc - Irezistibil de savuros

pe 07.08 la 08:50

Castraveti murati la soare – reteta rapida de vara

pe 06.08 la 11:40

TOP
utilizatori

RODIMUR

2204 puncte

Caty

1206 puncte

Rocsi

216 puncte

Tabita _

200 puncte

cristina1985

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din dovlecel