Stiu ca este cald si nu mai vreti sa preparati clatite... dar zic si eu... asa, fara sa ofensez pe nimeni ,sa le incercati pentru ca dupa ce le gustati....:))
Ok , hai sa va spun de ce aveti nevoie sa preparati bunaciunile astea .:))
Ciupercile le spalam si le taiem in cubulete.
Ceapa o tocam marunt si o punem la calit in 50 g unt, iar cand incepe sa se rumeneasca punem ciupercile si le lasam cateva minute sa se inmoaie, apoi stingem cu 100 ml vin. Lasam sa se evapore vinul, punem putina sare, piper si 100 ml supa de legume, apoi lasam pe foc sa scada lichidul.
Adaug parmezanul, amestec si iau de pe foc tigaia. Trebuie sa se formeze un sos legat, catifelat .
Cu untul ramas (50 g) ungem bine o tava si asezam clatitele umplute cu compozitia de ciuperci din tigaie. Impachetam clatitele ca pe trabucuri. Peste clatite punem multa mozzarella si dam la cuptor incins 15 minute.
Delicioase !