Ciupercile, ceapa, morcovul si ardeiul le-am spalat bine, le-am tocat marunt. Morcovul l-am dat pe razatoarea mica.
Am pus o tigaie pe foc cu 30 ml ulei. Cand s-a incins bine am adaugat ceapa, morcovul, ardeiul, mararul si condimentele. Cand s-au calit la jumatate am adaugat ciupercile. L-am lasat pe foc pana a scazut bine.
Aluatul de clatite este unul clasic: Se pune apa intr-un bol impreuna cu sare si 40 ml ulei. Se amesteca bine. Se pune faina in ploaie. Am adaugat cateva bobite de chimen si maghiran. Rezulta un aluat de clatite normal.
Punem o tigaie pe foc. Am folosit una de ceramica, deci nu a mai fost nevoie de un surplus de ulei la uns.
Am copt foile una cate una. Am umplut foile cu ciupercile pregatite mai sus.
Pofta buna.
1
peste ciuperci nu am mai adaugat apa.