Clatite cu branza si oregano

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2017 | 3749 vizualizari

 

Mie asta mi se pare compozitia ideala de clatite. Asa ca am folosit compozitia pentru clatitele aperitiv cu branza si pentru clatitele cu finetti. Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/clatite-aperitiv-cu-telemea-si-oregano/

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 350 ml apa
  • 500 g faina
  • 2 linguri de ulei
  • un praf de sare
  • telemea
  • oregano
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu branza si oregano:

Mai intai, pregatim compozitia pentru clatite: punem ouale intr-un bol, adaugam un praf de sare si le batem putin cu telul. Adaugam apa si batem in continuare, iar apoi faina treptat. Compozitia trebuie sa fie moale, sa curga. Daca vi se pare prea groasa, mai adaugati putina apa (sau putina faina, daca este prea subtire).

Adaugam si uleiul. Incingem bine o tigaie de teflon sau speciala pentru clatite si punem cu polonicul din compozitie. Lasam sa sa coaca pe ambele parti.

Punem branza pasata cu furculita pe clatite si le rulam. Pudram cu oregano uscat. Daca doriti, puteti amesteca oregano cu branza.

TIPS-URI

1

Din aceasta compozitie, puteti face si cu finetti sau cu gem.

2

Eu am facut si un tort de clatite cu finetti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza si oregano" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere