Clatite americane

de Lau in Dulciuri, 14 Sep 2011 | 6828 vizualizari

 

by lili

 

INGREDIENTE

  • 300 ml lapte
  • 1 lingurita praf de copt
  • 250 g faina
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 60 g zahar
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite americane:

Se amesteca ingredientele uscate si in alt bol laptele,uleiul si ouale.

Adaugam treptat ingredientele lichide peste cele uscate amestecand continuu sa nu faca cocoloase. Acoperim bolul si dam la frigider 30 minute

Dupa cele 30 minute in frigider, amestecam putin si punem pe foc o tigaie antiaderanta. Ungem tigaia incinsa cu putin ulei si adaugam in mijloc un polonic din compozitie

Lasam sa se faca pe o parte, pana cand incepe sa faca basicute la suprafata, dupa care intoarcem pe partea cealalta avand grija sa nu le ardem

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite americane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini clatite cu dovlecel si dulceata de cirese amare