Ciupercute umplute la cuptor

de flori_s in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2011 | 4908 vizualizari

 

Ceva bun dupa ora 17.00 :)

 

INGREDIENTE

  • ciuperci
  • cascaval (ras)
  • muschi file /pastrama / sunca presata 
  • condimente ( eu am incercat mai multe combinatii .. cu marar, sare si piper simplu sau delicat )
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute umplute la cuptor:

Am curatat ciupercile , le-am trecut repejor printr-un jet de apa si le-am lasat intr-o stecuratoare mare sa se scurga apa. Am taiat muschiuletul felii si am ras cascavalul, dupa care am inceput sa umplu ciupercile cu feliute de muschiulet apoi le acopar cu cascaval. Deasupra am presarat diferite condimente (ca sa vad care ies mai bune :) ) si voila 10 minute de "munca".

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pachetele de toamna