Ciupercute cu branza la cuptor

de SENO in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2011 | 6565 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignion (proaspete nu din coserva)
  • branza telemea sau cascaval
  • ulei
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute cu branza la cuptor:

Ciupercile se curata,se spala si se lasa la uscat sau se sterg de apa si se rup cu grija piciorusele.Branza se da pe razatoare si se amesteca cu piciorusele tocate.

Cu acest amestec se umplu ciupercutele,se presara piper macinat si se pun in tava unsa cu ulei.

Se dau la cuptorul incins dinainte cam 30 de minute.Sant delicioase.

TIPS-URI

1

se mai pot umple cu un amestec facut din branza,sunca sau bakon si masline tocate

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute si piept de pui la gratar