Ciuperci umplute -Reteta nr. 50

de Nadyne in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2017 | 2206 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci cu palarii mari, nepatate
  • cascaval
  • o ceapa rosie
  • 3-4 felii jambon de porc
  • 60 g unt
  • 8 felii prosciutto crudo, optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute -Reteta nr. 50:

Taiem cubulete cascavalul si jambonul, ceapa o curatam si o taiem pestisori.

Curatam ciupercile si rupem piciorusele. Asezam palarioarele intr-o tava si in fiecare, punem cateva cuburi de cascaval, jambon, un cubulet de unt si o felie de ceapa. Le invelim in felii de prosciutto pe care, daca este cazul, le fixam cu o scobitoare si dam tava la cuptor, preincalzit la 180 grade C, pentru aproximativ 25 minute. Delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute -Reteta nr. 50" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de pui cu ciuperci invelita in cascaval