Ciuperci umplute la tigaie

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 20 Dec 2009 | 7500 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci
  • 100 gr cascaval
  • 3 catei usturoi
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • 50 gr unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la tigaie:

Ciupercile se lasa in apa 30 de min dupa care se curata. Coditele se taie cubulete la fel si usturoiul si se amesteca impreuna cu cubulete de usi. cu acest mix se umplu ciupecile. Se da cascavalul prin razatoare si se pune deasupra; se condimenteaza. Intr-o tigaie se pune un pic de ulei si se pun ciupercile, se acopera cu capacul si se fac la foc mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute