Am plecat sa iau apa minerala si ''am cules ciumperci''....ca mi-a venit asa o pofta si cu pofta nu te joci, ori o pui in cui, ori ti-o satisfaci...cum nu mai am cuie, mi-am satisfacut-o....
Mai intai am curatat ciupercile , apoi am taiat coditele in cubulete mici. Am curatat ceapa si am taiat-o marunt, apoi impreuna cu coditele de ciuperci le-am pus la calit cca 5 min, le-am scos cu un spumar si le-am adaugat peste oul batut bine, amestecat cu cca 60 g cascaval razuit, am omogenizat totul, am potrivit de sare si piper si am adaugat marar tocat. Am asezat palariile intr-un vas de yena, apoi am format ca un cuibulet din feli de ceafa afumata, in mijloc am pus compozitia pregatita, deasupra am asezat o feliuta de cascaval, am picurat cativa stropi de ulei si o cescuta de apa, pe langa ciuperci. Am dat vasul la cuptorul preicalzit, la foc mediu pentru cca 25-30 min. Dupa ce s-au rumenit bine, le-am scos pe o farfurie am presarat cascaval ras si le-am mancat, ca doar v-am spus ca nu mai aveam cuie sa-mi pun pofta-n cui.....