Ciuperci umplute cu nuca

de Bunica in Mancaruri de post, 19 Dec 2011 | 6149 vizualizari

 

Un aperitiv rapid si foarte gustos.Nu dau cantitatile pentru ca fiecare poate face cat doreste.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon
  • miez de nuca
  • ulei 
  • sare 
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu nuca:

Ciupercile se spala, se scot piciorusele si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. 

In fiecare palariuta se pune o picatura de ulei, un praf de sare, piper si o bucata miez de nuca.

Tava se acopera cu staniol si se da la cuptor circa 20-25 minute. 

Se servesc reci sau calde dupa preferinta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Cris2711 1

31.12.2011, 16:16

La multi ani Bunica

Bunica 1

06.01.2012, 17:50

Multa sanatate si sa ai parte numai de bine, cris!2711

Ramonica 1

14.01.2012, 23:41

interesanta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei umplut cu orez si ciuperci