Nu m-am inspirat de undeva anume, ci pur si simplu mi-au tras ciupercile cu ochiul si am zis ca o sa fac eu ceva cu ele. Si am facut...
Se curata ciupercile, se aseaza intr-o tava unsa si condimentam cu sare, piper si vegeta. Coditele se spala si se toaca marunt. Dovlecelul se rade, se pune intr-un castron, se adauga coditele tocate, pesmetul, mararul tocat, ceapa si usturoiul tocate fin, oul. Se potriveste de sare si piper si se amesteca bine, apoi cu compozitia obtinuta umplem ciupercutele. Punem putin ulei pe fiecare in parte. Introducem tava in cuptorul incins la 200 grade si lasam pentru cca 40 minute.
Pofta buna !
1
Linga putem servi cartofii natur ,orez
2
Sau pur si simplu cu o salata de legume sau o rosie natur si o felie de castravete
3
Daca avem si-un ardei iute nu-i niciun bai