Ciupercile le alegem medii, nu foarte mici, dar nici prea mari. Eu am luat ciuperci maronii dar sunt foarte bune si cele champignon. Le spalam si le uscam bine cu un servet de hartie. Le scoatem piciorusele :D si le punem deoparte, deoarece le vom folosi la umplutura.
Pentru umplutura am pus in robot ceapa cu morcovul si usturoiul-sa fie tocate fin. Le-am pus in tigaie la calit cu ulei de masline si am adaugat apoi piciorusele de la ciuperci maruntite si ele in robot, carnatul tocat marunt -cat de marunt putem; baconul cubulete, puiul (eu am folosit pui ramas de la un pui rotisat) si el maruntit bine si amestecam bine. Punem sare, piper, rosia cubulete cat mai mici si pasta de rosii. Lasam sa se caleasca bine si sa scada zeama lasata si la final adaugam oregano verde tocat fin.
-Umplem ciupercile si le aranjam frumos intr-o tava in care am pus o folie de aluminiu sau puteti pune hartie de copt. Dam la cuprotul incins in prealabil la 180 grade pt cca 25-30 minute, pana ciupercile sunt bine patrunse . Intre timp le verificam-e posibil sa lase ciupercile zeama-incercam sa o scurgem si dam iar la cuptor,pana se coc frumos . Inaitne de a fi gata scoatem-resaram cu mozarella si dam iar pt 2-4 minute-
Servim ca aperitiv sau gustare cu salata.