Ciuperci umplute

de DanaModog in Aperitive / Garnituri, 20 Mai 2014 | 4515 vizualizari

 

Am avut cateva ciuperci mari acasa si nu am stiut cum sa le fac si tot cautand prin frigider am gasit porumb ramas de la salata de beouf, sunca, putin ardei si asa a venit inspiratia! Un fel de pizza foarte sanatoasa!

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci mari
  • 6 felii de sunca
  • cascaval
  • ketchup
  • oregano
  • porumb
  • 6 felii subtiri de ardei
  • sare
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se unge o tava cu uleiul de masline si se aseaza ciupercile. In fiecare ciupercuta se pune ketchup si dupa se presara oregano si putina sare. Se adauga sunca, porumbul, ardeiul si pe deasupra cascavalul taiat felii subtiri si se da la cuptor.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Oregano se poate inlocui cu busuioc, depinde de preferinte!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]