Ciuperci umplute

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2012 | 4521 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 - 15 ciuperci (champignon)
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 rosie
  • 1 legatura patrunjel
  • branza de burduf (mai tare si veche)
  • sare, piper
  • ulei de masline, ulei de floarea soarelui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Rupem coditele ciupercilor de la baza, curatam ciupercile de pielita apoi spalam palarioale si coditele (spalat = doar trecute repede sub jet de apa rece, apoi sterse putin).

Tocam coditele, ceapa, usturoiul si patrunjelul verde. Rosia o spalam, stergem si ii taiem cele patru laturi, le vom folosi pe post de palarioare (design) pentru patru ciuperci. Restul de rosie o tocam.

Calim ceapa, usturoiul in putin ulei de masline, apoi adaugam coditele tocate, bucatelele de rosii. Nu trebuie adaugat apa, coditele si bucatelele de rosii vor lasa suficienta zeama pentru a se inmuia totul. Timp de calire 5 minute, la sfarsit adaugam patrunjelul verde tocat, sare, piper.

Asezam palarioarele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si umplem palarioarele cu aceasta compozitie, punem cate o bucatica de branza, respectiv  palarioarele de rosii. Stropim totul cu ulei din floarea soarelui. 

Timp de coacere: 40-45 minute (foc mediu spre tare).

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu ciuperci si sunca