Ciuperci umplute

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2012 | 8998 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci proaspete
  • 1 ceapa mare
  • 100 ml ulei
  • 1 lgt pesmet
  • 1 lgt sare
  • piper
  • 1 legatura verdeata
  • 20 ml vin alb
  • 40 g cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

  Spalam bine ciupercile, apoi scoatem cozile si le taiem marunt. Ceapa o curatam si o taiem marunt. O calim in ulei incins 1 minut, adaugam coditele de ciuperci taiate si lasam pe foc pana se scade apa lasata de acestea. Luam de pe foc si adaugam sarea, piperul, pesmetul si verdeata tocata marunt (eu am avut marar verde ) si lasam sa se raceasca putin compozitia.

  Palariile ciupercilor le saram putin , apoi punem pe fiecare cate o lgt din umplutura racita. Le aseazam intr-o tava unsa cu ulei , radem cascaval deasupra si dam la cuptor , la foc moderat, pentru 30 minute.

  Dupa cele 30 de minute, le stropim cu vin si cu zeama ce au lasat-o ciupercile.

Ciupercile umplute sunt un excelent aperitiv atat cald cat si rece. Se decoreaza cu verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mamaieelena 1

16.01.2012, 22:02

laviniaticu 1

17.01.2012, 19:04

doamne cum arata! ciupercile sunt preferatele mele de cand m-am nascut as manca vreo 200 din astea

roxanabucataras 1

26.04.2012, 11:44

bune rau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute