Ciuperci scazute cu aripioare pane

de DanMonica in Pui, 15 Mar 2012 | 7175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • CIUPERCI SCAZUTE
  • 2 cepe potrivite
  •  2 morcovi 
  •  1 kg ciuperci champignon
  •  patrunjel verde
  •  sare 
  •  piper
  •  ARIPIOARE PANE  
  • - 8-10 aripioare
  • - 4 linguri de faina
  • - sare
  • - piper 
  • - boia dulce / boia iute
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci scazute cu aripioare pane:

Ceapa tocata o calim pana capata o culoare aurie. Adaugam ciupercile taiate si condimentam. Acoperim vasul cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand. 

Dupa aproximativ 15 minute adaugam si morcovii taiati cubulete mici si lasam sa fiarba in continuare, pana cand scade si sosul se ingroasa. Cu cateva minute inainte sa luam vasul de pe foc punem patrunjelul maruntit.

Spalam aripioarele, le condimentam si le lasam intr-un vas pentru 30 de minute.  Apoi le trecem prin faina si le prajim in ulei.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci scazute cu aripioare pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Aurelia 07_07 1

16.03.2012, 07:39

Ce bune

jolygina 1

04.05.2012, 09:36

andreea_angelo 1

16.11.2012, 19:51

bunnnnn,imi place foarte mult!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare pane