Ciuperci cu zucchini cu unt

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 10 Mai 2016 | 2952 vizualizari

 

O garnitura rapida si delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 5-6 ciuperci champignon
  • 1/2 dovlecel zucchini
  • 1 ceapa alba
  • ulei de masline
  • un cub unt
  • vegeta/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu zucchini cu unt:

Ciuperciile se curata,se spala bine si se taie feliute.

Ceapa se taie solzisori se pune in ulei de masline cateva minute la foc mic sa nu se arda.

Se adauga si ciuperciile taiate,amestecam frecvent,punem si dovlecelul zucchini care se da pe razatoare mare cu tot cu coaja.

Se pune apa cat sa acopere si se lasa sa fiarba legumele.

Cand sunt fierte se adauga untul si condimentele.

Se servesc calde ca si garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu zucchini cu unt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (29)

marcela1979 1

11.05.2016, 13:14

foarte buna ,am trecut pe lista

simona72 1

12.05.2016, 09:33

simplu si bun!

Bya Ralu 1

13.05.2016, 21:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute