Ciuperci cu smantana

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 3 Dec 2010 | 13729 vizualizari

 

O mancare care te lasa fara cuvinte...atat de gustoasa....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg si jumatate de ciuperci
  • 2 cepe
  • 500 gr smantana
  • 3 linguri unt
  • sare
  • piper
  • marar
  • 3 linguri faina
  • 1 lingura ulei vegetal( palmier)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu smantana:

Se curata ciupercutele se spala si se taie in felii mari.

Se curata ceapa si se caleste inabusit intr-o lingura de ulei si doua de apa. Se adauga ciupercile si se tin pe foc mic cu capac, 15 minute amestecand din cand in cand. Se pune si untul.

Smantana se amesteca cu faina si cu 2 linguri de apa si se toarna peste ciupercute. Se mai lasa zece minute pe foc mancarea, se sareaza si se pipereaza dupa gust,  apoi se stinge focul se presara mararul si se pune capacul pentru inca 5 minute. Se serveste cu mare placere...e minunata!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pane-uri de ciuperci umplute