Ciuperci cu smantana

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2010 | 17831 vizualizari

COMENTARII (17)

gaby_duceag 1

29.08.2010, 09:55

tot cam asa le fac si eu, si, bineinteles)cu mamaliga

madi_marin 1

29.08.2010, 10:03

...ce bine arata....

Rocsi 1

29.08.2010, 11:47

Corinuta 1

29.08.2010, 13:20

Ioai! Ma omori......cu mancarica asta buna, buna!

nadina73 1

29.08.2010, 15:01

gaby

nadina73 1

29.08.2010, 15:02

madi si ce bune sant

nadina73 1

29.08.2010, 15:02

rocsi tu ?vezi ca nu sant din conserva ci proaspete

nadina73 1

29.08.2010, 15:03

corina iubita tare mi-ar place sa ne cunoastem si personal.este deosebita

Julie 1

29.08.2010, 15:47

Vin si eu la masa!

nadina73 1

29.08.2010, 17:15

ok te astept sa vi ,chiar mi-ar face mare placere

Rocsi 1

29.08.2010, 19:02

le facem din conserva nu e bai asta

mariac 1

29.08.2010, 21:06

nadina73 1

30.08.2010, 00:48

stiu rocsi tu esti cu cele din conserva

nadina73 1

30.08.2010, 00:49

buni

ela 1

30.08.2010, 00:52

la mine te-ai gandit?????as manca in fiecare zi din astea cu pireu si snitel....

nadina73 1

30.08.2010, 00:56

pai la tine si la mariana primu lucru ca voi santeti ciupercoase ca si mine

danis 1

30.08.2010, 12:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Taci si-nghite