Ciuperci cu cascaval la capac

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2015 | 3472 vizualizari

 

O mare bunatate, dintr-o reteta extrem de simpla! Facute la tigaie, la foc mic, cu un fir de ulei, umplute cu unt si marar si acoperite cu cascaval care se topeste...o nebunie!

 

INGREDIENTE

  • 5 ciuperci champinion
  • un varf de legatura de marar
  • o lingura de unt
  • un fir de ulei( cam o lingurita)
  • sare roz( sau de mare)
  • 3 felii de cascaval
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu cascaval la capac:

Eu zic ca iese doar o portie...e atat de bun preparatul incat n-o sa vreti sa-l impartiti cu nimeni! :)))))

Ciupercile se spala, se usuca si se pun in tigaia incinsa cu gura in jos, la foc foarte mic. Se lasa 3 minute, dupa care se intorc si nu se mai muta.

Se pune un fir de ulei printre ele, se misca tigaia de doua trei ori sa patrunda peste tot si se lasa 4 minute sa lase zeama. Se pune in fiecare palarie un varf de lingurita de unt, sare si marar si se pune capacul, se mai lasa doua trei minute sa se topeasca untul si se pune pe fiecare bucata cascaval. Se acopera din nou cu capac cateva minute sa se topeasca frumos.

Eu iubesc mararul asa ca am mai pus din nou deasupra ciupercilor in farfurie.

Aveti grija sa taiati ciupercile si sa nu muscati din ele daca nu s-au racit, inauntru lor este zeama fierbinte.

TIPS-URI

1

Este foarte important sa gatiti ciupercile la foc foarte mic

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu cascaval la capac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

RuxyRux 1

22.10.2015, 22:06

Multumesc

Bya Ralu 1

24.10.2015, 06:29

RuxyRux 1

25.10.2015, 22:03

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tarta picanta cu branza