Ciulama de pui

de Lau in Pui, 20 Mai 2011 | 4935 vizualizari

COMENTARII (31)

GABINO 1

13.03.2012, 10:30

buna in primul rand ma numesc gabi ajutatima ce sa fac sa nu mia imi iasa ciulamaua cocoloase si in plus are prea mult gust de faina cruda ce sa fac am stricat 1.l de ulei si faina destula nu-mi iese ce sa fac? Multumesc

Bucataras 1

13.03.2012, 10:37

Salut, este simplu: adauga faina treptat, amesteca bine si nu pune mai mult de 50 grame

Miha 1

13.03.2012, 10:42

Inainte de a adauga faina in cratita amestec-o cu smantana. Amesteci bine, pana se uniformizeaza, apoi adaugi in cratita, amestecand continuu.

aziz 1

13.03.2012, 10:49

o alta idee poti amesteca faina cu putina apa rece iar in timp ce o torni in tigaie amesteci cu telul repede asa va iesi ca o crema ...

Lau 1

13.03.2012, 11:04

multumesc ca ati raspuns si voi,iam trimis un mesaj pe privat si iam explicat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la capac cu mujdei de usturoi si piept de pui