Ciulama de ciuperci

de -Licurici- in Mancaruri de legume, 30 Oct 2017 | 8121 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci amestecate (champignon albe, brune si pleurotus)
  • 3 cepe mici
  • 5-6 catei de usturoi
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 1 lingura de faina
  • 1 lingura de ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • mamaliga
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci:

Ceapa tocata marunt se pune la calit intr-o lingura de ulei, apoi se adauga ciupercile taiate felii subtiri, sare si piper.

Se lasa pe foc pana se inmoaie, cam 20 min.

Smantana pentru gatit se amesteca cu o lingura de faina si usturoiul zdrobit, apoi se adauga peste ciuperci.

Se mai lasa cateva minute pe foc.

Se serveste cu mamaliga si cu patrunjel tocat pe desupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (17)

oanapl 1

30.10.2017, 19:17

Yami! Fix pe gustul meu!

Rocsi 1

30.10.2017, 20:48

Ciulamaua ne cam place si noua!

mirela0911 1

31.10.2017, 07:02

Ce buna mancare!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de dovlecei