Ciorbita mea cu praz si costite de porc

de cccris in Supe/Ciorbe, 11 Feb 2010 | 5325 vizualizari

COMENTARII (8)

Oana 1

11.02.2010, 11:12

Ccris, la fel fac si eu ciorbitele, aparesc carnea, arunc apa, apoi o fierb impreuna cu legumele, nu le calesc La ciorbita asta mergea o zeama de varza Daca nu pun bors sau zeama de varza in ciorba, la mine este supa

cccris 1

11.02.2010, 11:19

Mda, e ceva intre. Nu am mai cumparat bors in ultimul timp ca nu prea am loc in caruciorul de cumparaturi, dar i-am dus dorul.

PapaBun 1

11.02.2010, 16:34

Bun, ma bucur ca nu prajesti/calesti legumele inainte. Si eu fac la fel cind prepar supe sau ciorbe.
Imi place mult aspectul final. Eu nu sint fan de carne de porc in ciorbe, prefer puiul, insa cred ca e gustoasa, in primul rind.

cccris 1

11.02.2010, 16:50

E mai sanatos sa nu le prajesti. Si mai rapid Si eu prefer puiul, desi la cite am auzit legat de hrana lor .... nu mai stiu ce e mai bine. Cum o dai tot timpenii maninci.

madi_marin 1

11.02.2010, 18:04

si mie imi place cum arata , dar sunt de acord cu Oana, ca daca nu e acrita cu nimic e...supa. dar sunt metode si metode....

ANCA 1

11.02.2010, 21:13

eu ca Oana, daca nu-i acra, e supa! arata bine, Cris

Niusha 1

14.11.2013, 20:43

Cccris, astazi am incercat ciorbita ta si am ramas fara cuvinte. E pentru prima data cind folosesc ou la ciorbe si sunt de-a dreptul incintata. A iesit atit de bine si delicioasa, eu am acrit-o putin cu bors acru (pentru ca era nevoie) si e o gustosenie : d
RECOMAND...

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 11:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de praz, cu legume si paste