Punem in cca 3 l de apa cocoselul la fiert. Lasam sa fiarba cam 1 ora. Intre timp am facut taiteii.
Intr-un castron am pus faina si am facut o adancitura in mijloc. Am pus un ou batut cu putina sare si am amestecat pana sa format un aluat tare pe care l-am intins bine cu sucitorul, subtire.Dupa ce am intins foaia bine am pus faina din abundenta pe ea si am rulat pe sucitor foaia de taitei.Am taiat pe lungime si am portionat foaia. Cu un cutit bine ascutit am taiat taitei subtiri.
Intr-un ciur am pus taiteii si i-am scuturat bine si i-am pus de o parte.
Am revenit la oala cu bucatele care dupa 1 ora erau bine fierte si am adaugat legumele taiate.Dupa ce au fiert si legumele am adaugat pasta de tomate, sarea si mai am lasat sa fiarba putin.
Am adaugat si borsul si cele 4 galbenusutri de ou cu atentie separate de albus sa nu se sparga....Cocosul nu face oua...hihi... Am adaugat si taiteii, oul batut pe care l-am pus in ciorba si am amestecat bine cu o furculita sa se faca franjuri de ou.
Dupa ce au mai fiert si taiteii 3-4 minute am oprit focul si am adaugat leusteanul tocat.